Суперзвездата на Mark Gonzales X Adidas все още е налична!

Една от най -емблематичните скейтъри на нашето поколение се обедини с трите ивици на Ultra Clean Mark Gonzales X Adidas Superstar. Стартиран точно навреме за шипящия горещ сезон, ако искате чифт, тогава ще се радвате да разберете, че те все още са на разположение в Adidas UK!

Int’l доставка

Купи сега

Изграждайки се върху хрупкава кожена основа, са запазени класически детайли на суперзвездата, включително перфорираната три ивици марка по протежение на страничните и медиални страни, както и легендарния пръст на черупката. Останалата част от горната част обаче е украсена с подписа на Gonz SHMOO Graphic в велур. Приемайки формата на птица, тя е очертана с многоцветни шевове за вид, който със сигурност ще върти главите.

На друго място има черна кожена пета с пълно зърно за докосване на контраст, а езикът е изтънен и оборудван с обезсърчена значка Adidas, завършвайки минималистичната естетика.

Int’l доставка

Купи сега

Все още се предлага от Adidas UK, Mark Gonzales X Adidas Superstar е един за колекцията, така че не забравяйте да вземете чифт, докато размерът ви седи наоколо! Уведомете ни, ако сте се справили и докато сте тук, погледнете най -добрия си поглед все още в суперзвездата на Sean Wotherspoon X Adidas “Super Earth”!

Int’l доставка

Купи сега