Най -добрият ви поглед досега на Travis Scott X Air Jordan 1 Low “Обратна мока”

Статутът на Травис Скот в играта за маратонки в момента се преоценява след фестивала на Astroworld 2021, където 10 живота бяха изгубени, но преди тази катастрофа да се удари, един От най -горещите сътрудничество за маратонки от 2022 г. беше определено като Travis Scott X Air Jordan 1 нисък “обратна мока”. Докато Кайли Дженър даде на всички подъл поглед през ноември, сега ние правим най -добрия си поглед върху въпросната обувка.

Напълно обърнато поемане на „Dark Mocha“ от 2019 г., този Air Jordan 1 Low разполага с палитра за кафява и бяла цветова палитра на Скот. Работейки на върха на велурена основа, тя е обградена от панели от бяла кожа на петата, пръст и система за облицовки. Около гърба, от лявата обувка на Travis’s Cactus Jack може да се види от лявата обувка, докато идеалният е запазен за известната крилат баскетболна емблема, и двете в червено.

Изображение с помощта на янкеекици
Int’l доставка

Виж повече

Изображение с помощта на янкеекици
Int’l доставка

Виж повече

Прехвърляйки фокуса си отдолу, ще намерите междинна подметка с крем, която излъчва винтидж вибрация. Това се допълва от плоските дантели, както и от назад Nike Swoosh – дизайнерски елемент, който се превърна в синоним на сътрудничеството на рапъра в родения в Хюстън.

В този момент се съмняваме, ако Travis Scott X Nike Air Jordan 1 Low OG “Reverse Mocha” всъщност ще стартира, но с месеци време и усилия, вложени в проекта, няма да бъдем шокирани, ако продължат да излизат. Кажете ни какво мислите за този колаб и в свързаните новини този Travis Scott X Nike Air Trainer 1 очевидно е вдъхновен от Хюстън Ойлърс!

Изображение с помощта на янкеекици
Int’l доставка

Виж повече

Изображение с помощта на янкеекици
Int’l доставка

Виж повече